Vereniging voor Alleenstaanden - peopletommet.be

Peopletomeet.be

Club voor mensen

van  45 tot 65 jaar

Deze site heeft de bedoeling mensen in contact te brengen, maar deze keer niet al swipend…Breid je vriendenkring uit!

Ontmoet nieuwe mensen in een ongedwongen sfeer?

Neem deel aan activiteiten samen met anderen.

Wandelingen; Sportactiviteiten; Museumbezoek; Deelnemen aan evenementen; Welness; Fietstocht; Restaurantje...


Onze filosofie


Echte life ontmoetingen, echt contact met andere mensen, dat is wat je vreugde schenkt.

We willen mensen door activiteiten met elkander in contact brengen. Activiteiten die je zelf of met anderen organiseert (bv een wandeling) of ook veel diepgaande activiteiten (professioneel georganiseerd) waar zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Wij vinden het in de eerste plaats belangrijk om in contact te staan met jezelf. Van daaruit kan dan de stap gezet worden naar het contact met de ander. Dit leidt tot veel meer diepgang en vreugde.

Zo maak je nieuwe vriendschappen met meer diepgang en inhoud, ontmoet je mensen die een gelijkaardig pad bewandelen en ontstaat er een mooi speelveld voor nieuwe relaties.


Deze website is dan ook geen dating-website. Het wil mensen met elkander in contact brengen door middel van activiteiten. Een ruimte creëren om anderen op een ongedwongen manier te ontmoeten.


Tot voor kort lagen onze activiteiten stil door de covid19 crisis. Inderdaad, wij vinden het onverantwoord om mensen fysiek bij elkaar te brengen in groepen in de huidige krisis. Na lang stilzitten gaan wij dan toch de digitale toer op. Online ontmoetingen. Geef alvast je contactgegevens door. Wij gaan ervoor. Na de crisis, we spreken vermoedelijk derde kwartaal 2021, gaan we terug naar de oude filosofie.

Geschiedenis? Wel iets meer dan 20 jaar geleden startte ik een vrijgezellenclub. Vele dochtertjes van deze club leven nog stilletjes voort. Deze keer wil ik er enkele dingen aan toevoegen. Gewoon dat wat ik de laatste 20 jaar ontdekt heb en waarvan ik overtuigd ben dat het een grote meerwaarde in het leven biedt.

Wil je meedenken en ideetjes uitwisselen, aarzel niet en stuur ons een berichtje op jan@peopletomeet.be.Privacy: gegevens die we van u verzamelen dienen enkel voor onze administratie en worden nooit aan een derde partij doorgegeven tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming.Wens je meer van ons te weten, geef ons een belletje op 0468 45 86 60 of stuur een mail naar

jan@peopletomeet.be!

Contactgegevens

Peopletomeet.be

+32 468 45 86 60

info@peopletomeet.be

Adres; Eikendreef 7 - 3060 Leefdaal

Nog een klein woordje uitleg, wij zijn een vereniging voor alleenstaanden, vrijgezellen of bachelors in het Engels, dikwijls omschreven als mensen die single zijn. De naam peopletomeet is een samentrekking van people to meet, mensen om te ontmoeten. Het is niet direct de bedoeling aan dating te doen. Wel activiteiten te organiseren om anderen in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit door een ontmoetingsruimte te creëren. Op een ongedwongen wijze mensen te ontmoeten, waarbij vriendschappen kunnen ontstaan.

This website uses functional cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept