Derden

Peopletomeet.be

Club voor mensen

van  45 tot 65 jaar

Derdenpagina: op deze pagina vindt je activiteiten van derden. Peopletomeet is niet verantwoordelijk voor deze activiteiten of hun inhoud.

Familie & Systeemopstellingen

Familie & systeemopstellingen

2 juli 2019 – 19 u tot 22 u


Opstellingen geven ons de gelegenheid om te kijken naar datgene wat ons blokkeert, dat wat ons het moeilijk maakt. We krijgen een heldere kijk op de zaken, dikwijls zaken die in ons verleden plaatsvonden of zelfs in vorige generaties maar waarvan wij vandaag nog steeds de gevolgen dragen.

Opstellingen brengen dingen in beweging

Zit je met een vraag dewelke je bezighoud, aarzel niet en schrijf je in voor 26 mei en welkom op 4 juni!

Wens je kennis te maken, ben je gewoon benieuwd of ken je opstellingen en wil je het werk ondersteunen, graag ook een seintje voor 26 juni en welkom op 2 juli!

Deelname in de kosten: representanten: 15 €, vraagstellers: 30 €Info: bel of mail: Jan Philipsen – 0468 45 86 60 – janphilipsen@telenet.be

Datum: 2 juli 2019 – 19 u tot 22 u
Plaats: Kerselarenweg 15 – 3220 Holsbeek


Direct inschrijven: vul uw voornaam en naam in alsook uw email, eventueel een bericht, wij verwachten u op 4 juni!

 
 
Ik kom graag als representant
Graag had ik een vraag gesteld
Hou mij op de hoogte van toekomstige activiteiten
 
 
 

Een beetje meer uitleg: Systemische opstellingen, opstellingen of familieopstellingen zijn technieken die vooral dankzij Bert Hellinger bekendheid kregen. In het kort komt het erop neer dat mensen (representanten) de plaats nemen van personen die een belangrijke invloed in uw leven hadden / hebben. Door te kijken hoe deze representanten reageren, wat zij binnenkrijgen als zijnde belangrijk, krijgen we betere inzichten in probleemsituaties. Deze techniek zou zijn oorsprong vinden in Zuid Africa, maar mijn inziens komen varianten in meerdere tradities voor. Een variant bestaat in organisatieopstellingen en bedrijfsopstellingen. Hiervoor verwijzen we naar www.Samarco.be.

This website uses functional cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept